list_banner

За нас

околу 15

Профил на компанијата

ZHZY XI'an Photoelectric Technology Co., Ltd. е глобално производство на медицинско-естетска опрема.Тој е познат по дизајнот и развојот на производите за IPL, радиофреквенција, диоден ласер, ласер со Co2, ласер Nd-yag и HIFU, производи со технологија на кавитација.ZHZY Laser има повеќе од 15 години на овој пазар.Сите наши производи се ексклузивни и стабилни.

Ние прифаќаме OEM и ODM проект, нашиот тим за истражување и развој има над 100 случаи за OEM и ODM.Земете ја ZHZY Xi'an Photoelectric Technology Co., Ltd како дел од вашиот бизнис, можете да ги инспирирате и да ги поттикнете вашите клиенти да ја подобрат нивната убавина и да го подобрат нивниот квалитет на живот со безбедни, предвидливи и ефективни третмани.

Да бидеме како дистрибутери на ZHZY

ZHZY ласерот бара популарен салон и СПА сопственик или дистрибутер низ целиот свет.

ZHZY е водечки бренд на сите видови машини за убавина, како што се IPL, диоден ласер, крио, кул скулптура, ласерски HIFU за отстранување тетоважи Nd yag, емскулптирање.сакаме да ви обезбедиме најширока палета на производи со врвен квалитет на нашата компанија.Од 2009 година, регионалните дистрибутивни партнери одиграа многу важна улога во промовирањето и поддршката на продажбата на нашите производи на нивните локални пазари.Многу сме среќни што изградивме голема мрежа на големи дистрибутивни партнери со брзо растење, кои ги прошируваат производите на ZHZY во поголем број земји ширум светот.Во моментов покануваме повеќе партнери за соработка да ни се придружат како наши дистрибутери, за да ни овозможат да ги промовираме нашите производи на нови пазари.Ако ни се придружите, ќе добиете пристап до повеќе од ексклузивните попусти, како и до првокласна технологија и сеопфатна поддршка за услуги што ги обезбедуваме.

околу 12

Услуга по продажба

  • Ние обезбедуваме да ви донесеме искуство за купување супер машини за убавина.
  • Полн со сигурност и сигурност.
  • Секогаш кога има некаков проблем со квалитетот на машината во рок од 30 дена, можеме да го замениме во секое време.
  • 2 години гаранција.
  • Ја покриваме замената на опремата доколку не работи правилно поради нашите проблеми со квалитетот, како и замена на делови.
  • Обезбедуваме професионална техничка услуга за периодични прегледи, одржување и решавање проблеми.